KDO SMO

Smo več kot računovodje. Pomagamo vam na vaši poti do poslovnega uspeha.

O Eurotidi

N

aše poslanstvo je pomagati podjetnikom pri razvoju podjetja. Uporabljamo inovativne in moderne prijeme, ki jih dopolnjujemo z znanji na različnih izobraževanjih in seminarjih.

Nudimo vam več kot samo številke. Smo investitorji. V celoti vlagamo naš čas v vaše poslovno potovanje, da dosežete cilje, ki vas peljejo do poslovne uspešnosti.
Ne delamo za vas, mi delamo z vami. Ustvarjamo zaupanja vredna in dolgoročna partnerstva. Pravzaprav, po mnogih naših srečanjih, stranke čutijo, da smo resnično pozorni na njih.

Resnično sprejemamo vaše podjetje in se zavezujemo, da bomo dosegli raven storitev, ki je preprosto neprimerljiva.

Ustanoviteljica Računovodstva Eurotida Martina Babuder ima računovodje, ki niso samo odlični s številkami, ampak želijo ugoditi vsem vašim željam.

Pripravimo dobro strategijo in strokovne nasvete, ki vas bodo spodbudili k bolj donosni prihodnosti ter vašim boljšim poslovnim uspehom.

Gremo tja skupaj.

Kaj lahko pričakujete od naših storitev?

Spoznajte našo ekipo

Martina Babuder
Martina Babuderdirektorica
Pomaga pri širitvi podjetja in sklepanju novih poslov. Sodeluje s finančnimi inštitucijami pri pridobitvi finančnih sredstev.
Nika Marinac
Nika Marinacizkušena računovodja
Svetuje pri obračunu plač in DDV-ja. Odgovarja na vaša vprašanja in v najkrajšem času poišče rešitev.
Irena Rodica
Irena Rodicaknjigovodja
Vašo dokumentacijo skrbno pregleda in poknjiži.

Ali smo prava izbira za vas?

Naše podjetje sodeluje s strankami, s katerimi gojimo prijateljske odnose. Z veseljem si vzamemo čas za kavo in skupaj zastavimo cilje, ki vas bodo pripeljali do poslovnega uspeha. Svoje delo opravljamo z VESELJEM.

Ste pripravljeni na pozitivne spremembe?

POKLIČITE NAS!